Арести за притежание на наркотици, закопчаха и мъж от Кричим

Автор: Plovdiv Now 14940
Арести за притежание на наркотици, закопчаха и мъж от Кричим

Арестуваха трима мъже заради притежание на наркотици. Едното от задържанията е станало в пловдивския затвор, в предиобедните часове на 6 февруари. По време на свиждане 34-годишен мъж се опитал да предаде вещи на затворник, сред които и 2 саморъчно свити цигари и полиетиленово пликче с кафяво, прахообразно вещество. Посетителят е задържан за срок до 24 часа, а наркотикът се оказал хероин с тегло 4,252 грама.

Междувременно суха зелена листна маса е открита у 28-годишен пловдивчанин. Проверката е извършена в обедните часове на 6 февруари на ул. „Стефан Стамболов“. При последвалите незабавни действия – претърсване в жилището на мъжа, криминалисти са открили стъклен буркан с марихуана и електронна везна. Лицето е задържано в ареста, а видно от експертната справка количеството и вида на откритото вещество е марихуана с тегло 13.71 грама.  

Третият арест е извършен в Куртово Конаре. Лек автомобил „Опел астра“, управляван от 60 годишен водач, бил спрян за проверка в селото. При последвалата проверка в един от пътниците - 59-годишен мъж от Кричим, били намерени пликчета с кафяв прах. По надлежния ред е установено, че откритото и иззето наркотично вещество е хероин с тегло 5,864 гр. Мъжът е задържан, а по случая под наблюдение на ОП Пловдив е започнато досъдебно производство.  

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина