35-годишната Нели от Кричим се нуждае от помощ, за да оздравее. Нека помогнем!

Автор: Plovdiv Now 9652
35-годишната Нели от Кричим се нуждае от помощ, за да оздравее. Нека помогнем!

35-годишната Нели от Кричим се нуждае от помощ, за да оздравее. Преди 8 години тя е диагностицирана с тежката диагноза рак на гърдата. Днес жената мечтае да оздравее, за да може да се грижи за нейната дъщеря. 13-годишната Симона живее само с майка си.

Следват множество операции и курсове на химио и лъчетерапия. Въпреки всичко, през което преминава жената, тя остава лъчезарен човек, любяща майка, дъщеря, сестра и верен приятел.

За съжаление, през годините болестта засяга и други органи. Появяват се разсейки в костите, белия дроб и мозъка.

В момента Нели провежда 12-седмичен курс на химиотерапия. Ще бъде добавено и лечение за разсейките в черния дроб. Ежедневно приема различни добавки, витамини и медикаменти, които да я поддържат в добро общо здравословно състояние.

Следва да бъде направена и консултация с клиника в Турция. Но всичко това е свързано с много разходи, които са непосилни за семейството.  

"Нека ЗАЕДНО да помогнем на Нели да пребори тази страшна диагноза, защото тя е борец, но в същото време и любяща майка на едно прекрасно момиче, което отглежда сама и има нужда от нея!", апелират нейни приятели във Фейсбук.  

Създадена е и специална фейсбук група Заедно за Нели, където можете да разберете как да й помогнете. В нея хора, желаещи да помогнат, обявяват за продан различни неща - бижута, дрехи, сувенири, картини и други. На различни места в Кричим има оставени кутии за дарения. Очаква се до дни да бъде готова и дарителската сметка на жената.

До седмица Нели ще има оферта за лечението си в Турция и ще бъде обявена дарителската сметка. По препоръка на лекуващите лекари лъчетерапията трябва да започне възможно най-скоро.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина