ВМРО издигна генерал Димитър Шивиков за кандидат-кмет на Карлово

Автор: Plovdiv Now 8655
ВМРО издигна  генерал Димитър Шивиков за кандидат-кмет на Карлово

ВМРО издигна генерал Димитър Шивиков за кандидат-кмет на Карлово на предстоящите местни избори, съобщава karlovopress.com.

"На предстоящите местни избори ще участваме не заради олимпийския принцип, а за да ги спечелим. Заставаме твърдо зад ген. Димитър Шивиков, който тук в Карлово няма нужда от представяне, силна личност с характер и доказани качества. Община Карлово има нужда от промяна и аз съм сигурен, че всички заедно ще успеем", каза заместник-председателят на ВМРО-БНД и евродепутат Ангел Джамбазки.

"Друг мотив, заради който отново ще участвам в изборите е случващото се с ромските набези в някои населени места в общината. Някои хора принадлежащи към този етнос преминаха всякакви права и закони. Заради тези зачестили случаи на агресия, повечето от хората в региона живеят в безпокойство и страх. Необходимо е да се сложи ред и контрол. А това е задължение на общинския кмет", коментира Шивиков.
 
Предстои на ВМРО да издигне кандидати за кметове на населени места и общински съветници. Там, където няма да се избират кметове ще бъдат посочени хора за кметски наместници, силни личности, които ще бъдат представени в кандидатската листа за съветници.
Подкрепата си за ген. Шивиков заявиха народният представител Александър Сиди, областният координатор на ВМРО Стефан Послийски, ръководството на организацията в Сопот, много членове и граждани.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина