Пияни и друсани шофьори в арестите, единият спипан в Карловско

Автор: Plovdiv Now 10089
Пияни и друсани шофьори в арестите, единият спипан в Карловско

Четирима шофьори са се озовали в арестите заради престъпления по пътищата през изминалото денонощие. Двама са шофиралите в нетрезво състояние.

В късните часове на неделния ден в Клисура служители на карловската полиция спрели "Хонда". Дрегерът отчел, че водачът - 55 годишен мъж, се е намирал под въздействието на 1,98 промила алкохол. 

Служители на Пето РУ в Пловдив пък проверили на територията на пловдивския квартал «Тракия» водач на Субару Форестър. Зад волана бил 36-годишен мъж от плевенското село Червен бряг. По надлежния ред било установено, че шофьорът е употребил алкохол, преди да седне зад волана. Дрегерът е отчел 1,70 промила. 

В арестните помещения на Шесто и Първо РУ са задържани двама водачи, шофирали след употреба на наркотични вещества и техтните аналози. В следобеда на неделния ден на улица "Кемера" автопатрул спрял Рено Меган, управлявано от 39-годишен пловдивчанин. Първоначалната проверка показала, че лицето има криминални прояви. Последвала проверка с полеви тест за употреба на наркотични вещества, която реагирала положително на опиати.

Друг  44-годишен пловдивчанин е задържан от органите на реда, тъй като управлявал автомобила си след употреба на амфетамин. Проверката е извършена от служители на Първо РУ на улица «Чорлу» вчера привечер. 

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина