Пловдивчанин предложи подкуп на полицаи, друсани шофьори закопчаха в Карлово

Автор: Plovdiv Now 4833
Пловдивчанин предложи подкуп на полицаи, друсани шофьори закопчаха в Карлово

Нарушители на пътя са били задържани в арестите в Пловдив и Карлово през изминалото денонощие.

Бързо производство заради предложен подкуп на служители на реда е започнато по описа на Тето РУ в Пловдив. На улица «Васил Левски» автопатрул на районното е спрял за проверка водач на лек автомобил Ауди. Мъжът зад волана бил криминално проявен и във видимо нетрезво състояние. Последвала проверка за употреба на алкохол с техническо средство, но за да я избегне водачът предложил на униформените като подкуп плочка от жълт метал, наподобяваща злато. 59-годишният пловдивчанин е задържан в ареста, а действията на на разследващите продължават под надзора на прокуратурата.

В ареста на Първо РУ в Пловдив пък е задържан 19-годишен младеж, шофирал дрогиран. Служители на районното извършили проверка в 1,00 часа  след полунощ на улица «Димитър Талев». По надлежния ред е установено, че водачът на лек автомобил «Тойота» е управлявал превозното средство под въздействие на амфетамин.  

За шофиране под въздействие на наркотични вещества са били задържани 40-годишен карловец и 25-годишен мъж от Баня. На 7 октомври в полицейското управление са започнати две бързи производства. Проверката на водачите на БМВ и Сузуки е била извършена в следобедните часове на деня. Драгчек тестът е отчел, че мъжът от Карлово е шофирал след употреба на кокаин, а мъжът от Баня е под въздействието на марихуана, амфетамин и метамфетамин. Работата по случаите  продължава под наблюдение на прокуратурата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина