Наградиха отличниците от Випуск 2023 и изявени ученици в Карлово

Автор: Plovdiv Now 9291
Наградиха отличниците от Випуск 2023 и изявени ученици в Карлово

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов награди отличниците от Випуск 2023 и изявени ученици на тържество, състояло се на 22 май в зала „Васил Караиванов“. В присъствието на директори на училища, преподаватели, ученици и родители, кметът изказа своето уважение към отличниците и участниците в състезания и олимпиади, благодари им за доброто представяне на национални форуми и събития през изминалата учебна година.

Д-р Кабаиванов им връчи плакети, грамоти и изданията „Мечтани пътешествия. 500 дестинации от списъка с желания“ и „Скритият дар. 101 притчи за истински ценното в живота“ с пожелание момичетата и момчетата да осъществят мечтите си и да имат успешна реализация.

Дара Христова от СУ „Васил Левски“ каза от името на всички отличници: „Искрени благодарности към нашите училища и към Община Карлово за подкрепата, мотивацията и напътствията. Днес нямаше да сме тук, ако нашите учители и родители не ни вдъхваха кураж и не ни стимулираха да даваме най-доброто от себе си. Ключът към успеха се крие в най-простичките неща, а именно – в безусловната вяра. Някой е повярвал в нас, а след това и ние – в себе си… Всеки един от нас, който е тук, достойно е извоювал това място с постоянство и труд. Затова благодарност трябва да отправим и към себе си и с гордост да носим това отличие. Най-ценната награда е признателността, а ние сме благословени да я притежаваме. Благодарим!“.

Източник: Община Карлово

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина