Музеят на Левски в Карлово закри доброволческата кампания за лято 2019, младежите получиха грамоти

Автор: Plovdiv Now 6318
Музеят на Левски в Карлово закри доброволческата кампания за лято 2019, младежите получиха грамоти

Национален музей „Васил Левски“ в Карлово закри официално кампанията Доброволческо лято 2019 съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. Участвалите младежи получиха грамоти, награди и благодарности.

Нели Минчева от МКБППМН и директора на музея Дора Чаушева поздравиха младите ентусиасти за положения доброволчески труд през лятото, с който успяха да помогнат много на музея в работата с най-малките гости в детската работилница. Пожелаха им да бъдат все така инициативни и всеотдайни.

Доброволците в кампанията се забавляваха със специално организирана игра – Quiz състезание – с награди за най-добре представилите се. Те трябваше да използват натрупаните си знания за Васил Левски и музея по време на обучението им и последвалата практика, за да отгатнат верните отговори и да спечелят възможно най-много точки. Есил Акдере беше победителката в надпреварата. Момичето спечели плакет с лика на Васил Левски.

Доброволците бяха и първите посетители на възстановената къща на Иван Грозев след нейното откриване и разгледаха изложбата на първия етаж.

Източник: Национален музей "Васил Левски" - Карлово

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина