Малките футболисти на Карлово завършиха първи в класирането на есенния полусезон

Автор: Plovdiv Now 7562
Малките футболисти на Карлово завършиха първи в класирането на есенния полусезон
Децата на ОФК „Левски – Карлово“ завършиха първи в класирането на есенния полусезон 2023/2024 в Областното първенство за Футбол 7.
Момчетата от общинския клуб, водени от треньора Иван Шахънски, изиграха последния си мач от първенството отново с победа срещу ФК „Велд“ Пловдив, като резултатът бе 4:0. Това ги класира на първо място в ОГ Пловдив Футбол 7 U11 Група В.
 
Децата на Иван Шахънски са на първо място с актив от 31 точки, като в 11 мача записаха 10 победи, 1 равенство и нито една загуба при голова разлика 63:11. На второ място остава отборът на ФК „Велд“, а на трето – ФК „Траките“ Скутаре. В тази областна група участват общо 12 отбора, като само два от тях са общински, а другите клубове са частни.
 
Децата на ОФК „Левски – Карлово“ набор 2013 – 2014 г. са един от трите отбора на Детско-юношеските школи, които клубът подготвя за мъжкия отбор. Стефан Стефанов – секретар на Община Карлово и изпълнителен директор на ОФК „Левски – Карлово“ поздрави треньора Иван Шахънски и всички малки футболисти, които с неуморния си труд завоюваха заслужено първото място. Той пожела също на младите спортисти здраве и много нови успехи в тренировъчната и състезателна дейност. За отличното представяне отборът ще бъде награден със спортни екипи, осигурени от УС на „Левски – Карлово“.
 
Клубът подсигури още 12 прожектора, които ще бъдат поставени на новото тренировъчно игрище в Карлово. Така то ще отговаря на всички условия за провеждане на тренировки по всяко време, съобщават от Община Карлово.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина