Концерт „Празник в полите на Балкана“ в Карлово с вход свободен

Автор: Plovdiv Now 9880
Концерт „Празник в полите на Балкана“ в Карлово с вход свободен

Народно читалище „Васил Левски – 1861 г.“ в Карлово, Фолклорен танцов ансамбъл „Розова долина“ и Детска фолклорна формация „Розова долина“ канят карловци и гости на града на „Празник в полите на Балкана“.

Събитието е на 30 ноември, от 18.30 часа, в Зрителна зала на Читалището, която ще бъде отоплена! Вход свободен. С концерта ще се финализира успешно реализираният проект „Карловски импресии: живи традиции, модерни пространства, културни послания“.

Проектът се осъществи с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“ и собствен принос от НЧ „Васил Левски 1861 г.“ – Карлово.

"Благодарение на проекта, успяхме да закупим нова озвучителна техника, нови носии за певците от ДФФ „Розова долина“. Специално за реализацията на концерта, Ганчо Гавазов написа авторска музика, която беше записана в студио от гост-музиканти от Ансамбъл „Тракия“ и певците на ДФФ „Розова долина“. Обогатихме се с нов песенен и танцов репертоар. Долината пее, заиграва – сърцата разтуптява! Очакваме Ви! Добре сте ни дошли!", канят организаторите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина