Кметът на Карлово проверява готови ли са детските градини за новата учебна година

Автор: Plovdiv Now 9633
Кметът на Карлово проверява готови ли са детските градини за новата учебна година
Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов проверява готовността на детските градини за новата учебна 2023/2024 година. Вчера той посети ДГ „Слънце“ и ДГ „Зорница“ в града.
 
Директорката на ДГ „Слънце“ Донка Нанева показа на кмета материалната база, обновените групи и новия физкултурен салон. Той се запозна и с г-жа Николета Кузева, която е най-новият член на младия педагогическия колектив и днешният ден за нея бе първият й работен ден в детската градина.
 
В ДГ „Зорница“ д-р Кабаиванов отново направи оглед на съвременните кухненски и учебни помещения, местата за отдих и игра на децата, както и строежа на спортната зала. С директорката на градината Гюлюш Панджикова обсъдиха всички въпроси, свързани с наближаващото начало на учебната година и най-вече отварянето на детска група „Детелина“, която се намира в с. Каравелово и бе напълно унищожена при водното бедствие от 2-ри септември 2022 г.
„Всяка година базата става все по-добра. Удовлетворен съм, че детските градини на територията на община Карлово се управляват добре финансово и организационно. Най-малките жители на града и селата се отглеждат в пълен ред и чистота. Спокоен съм за новата учебна година, защото осигуряваме прекрасни условия за нашите деца и внуци“ – бяха част от думите, които кметът сподели с директорките на двете градини.


Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина