Георги Пилев е новият управител на КарловоГаз ВИДЕО

Автор: Plovdiv Now 8936
Георги Пилев е новият управител на КарловоГаз ВИДЕО

На извънредна сесия днес Общинският съвет упълномощи кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов да бъде представител в Общото събрание на съдружниците в „КарловоГаз“ ООД, което ще се проведе на 16 ноември.

Местният парламент реши общината да гласува „За“ освобождаването на досегашния управител Пламен Павлов и за избирането на Георги Пилев като такъв.

Припомняме, че съдружникът в "КарловоГаз"  сезира общинския съвет за проблемите на последното му заседание. Тогава кметът на общината Емил Кабаиванов докладва за определяне на гласуване на проекторешения в предстоящо Общо събрание на дружеството "КарловоГаз", думата бе дадена на адвоката на мажоритарния собственик в "КарловоГаз", която изнесе данни, че в качеството си на управител Пламен Павлов е източил дружеството.
 
Търговският директор на Си Ен Джи Марица заяви тогава, че "КарловоГаз" е ограбена и общинският съвет защитава нечии интереси. Кузмов напусна залата, а сесията бе прекратена, за да може да се проведе заседание с постоянните комисии при председателя на ОбС Теодор Шойлеков. След 15-минутна почивка заседанието продължи нормално, а правната комисия се обедини около решение, с което упълномощи кмета Кабаиванов да представлява общината в Общото събрание на „КарловоГаз“.
 

Подробна информация от сесията тази вечер ще намерите във видеоматериала на karlovo.tv: 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина