Емил Кабаиванов: Карлово се утвърждава като добро място за живот и инвестиции

Автор: Plovdiv Now 4666
Емил Кабаиванов: Карлово се утвърждава като добро място за живот и инвестиции
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,
СЪМИШЛЕНИЦИ И ПРИЯТЕЛИ,
 
В навечерието на най-красивите празници – Рождество Христово и посрещане на Новата година, се обръщам към Вас с искрени пожелания за много здраве, топлина в семейното огнище, вяра в традициите и обичаите, в Христовото Рождество и любовта между хората.
Нека съхраняваме тези ценности, защото те ни правят и по-добри, и по-силни, и по-успешни!
Отиващата си 2018-а бе добра за община Карлово. Донесе успехи, постигнати с труд. Справихме се с нелеки задачи, които гарантират развитието ни в следващите години.Успешно приключихме важни проекти, продължаваме да реализираме други, започваме нови. Градът и общината се утвърждават като добро място за живеене и инвестиции.
Пожелаваме си по-добра, по-продуктивна и изпълнена с много радости 2019 година. Нека продължим работата заедно, сплотени и с общи усилия да съграждаме по-добро бъдеще за децата ни!
Пожелаваме си всичките наши дела да бъдат увенчани с успехи и да носят удовлетворение, а мирът и радостта от празниците да ни съпътстват през цялата година. Да имаме нови поводи за гордост от постигнатите резултати, още реализирани проекти! Най-важното - всекидневно да се боримза това, което заслужаваме – за Карлово, за общината, за България!
Нека запазим чистотата на помислите и действията си, щедростта на сърцата си; милостта, състраданието и добротата!
 
СВЕТЛИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!
МИРНА И БЛАГОСЛОВЕНА 2019 ГОДИНА!
 
Д-р ЕМИЛ КАБАИВАНОВ,
КМЕТ НА ОБЩИНА КАРЛОВО

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина