Дилъри попаднаха в арестите в Карлово и Пловдив, закопчаха и тийнейджъри

Автор: Plovdiv Now 5434
Дилъри попаднаха в арестите в Карлово и Пловдив, закопчаха и тийнейджъри

Над 75 грама амафетамин иззеха карловски полицаи при спецакция миналата седмица. Наркотикът е открит на адреса на криминално проявена и осъждана млада жена, която е задържана като заподозряна за незаконното  му разпространение.

По същото време друг дилър, но на марихуана, попаднал в ареста на Трето РУ в Пловдив. Младежът бил заловен от криминалистите да носи в себе си от сухата зелена листна маса, а при претърсване в дома му са иззети още количества, електронна везна и други веществени доказателства. Експертна справка показала, че общото тегло на конфискуваното високорисково вещество е почти 165 грама. Срещу двамата са започнати бързи производства за престъпление по чл. 354, ал. 1 от НК, а материалите – докладвани в Окръжна прокуратура – Пловдив.

Междувременно за притежание на наркотици в полицията попаднали двама непълнолетни тийнейджъри. Три пакетчета с амфетамин и остатъци от три цигари с марихуана открили служители от Второ РУ в жилището на единия, а от адреса на другия колегите им от Трето РУ иззели синтетичен канабиноид.

По случаите са образувани досъдебни производства под наблюдение на районната прокуратура. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина