Децата в Карлово посрещнат Дядо Коледа днес

Автор: Plovdiv Now 5309
Децата в Карлово посрещнат Дядо Коледа днес

Децата в Карлово ще посрещнат Дядо Коледа днес. Събитието ще се състои от 16.00 часа на пл. „20-ти юли“, като част от подготвената коледно-новогодишна програма. В дните 18, 19, 20 и 21 декември, за времето от 16.00 до 18.00 часа, децата ще могат да гостуват в къщичката на белобрадия старец на площада, да се снимат с него и да се забавляват, предаде Радио Фокус.

Подготвени са и много изненади за участниците. На 17 декември коледно-новогодишната програма в Община Карлово включва също откриването на коледна изложба в Общинската библиотека. На 18 декември в 13.30 часа в читалище „Васил Левски“ ще бъде даден финал на конкурса „Моето писмо до Дядо Коледа“. На 19 декември, отново в читалище „Васил Левски“, но от 18.00 часа ще се състои концерт „Коледно настроение“ с участие на колективите за любителско творчество при културната институция.

На 20 декември от 18.00 часа в зала „Васил Караиванов“ на Общината ще започне коледен концерт на Музикална школа „Карловойс“ при Военния клуб в Карлово. На 22 декември на пл. „20-ти юли“ ще се състои събитието „От младежите за децата на Община Карлово“. От 11.00 часа на площада ще се провеждат занимателни коледни игри с награди, музика и танци.

Коледно-новогодишната празнична програма в Карлово продължава на 29 декември, когато на пл. „20- ти юли“ ще се състои Коледуване. Празничната проява „Стани нине, стани господине“ започва в 11.00 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина