Дете пострада при катастрофа край Карлово, друсан шофьор нацели чужда кола

Автор: Plovdiv Now 6143
Дете пострада при катастрофа край Карлово, друсан шофьор нацели чужда кола

Два пътни инцидента са станали през измминалото денонощие.

7-годишно дете е с лека контузия, но опасност за живота му няма, след пътен инцидент, в който е участвал автомобил, управляван от неговата майка. Произшествието е станало на пътя от Карлово към Баня. 75- годишен водач на «Опел Омега» спрял рязко, виждайки в последния момент аварирал лек автомобил.

Заради неспазване на необходимата дистанция в него се ударил «Фолксваген Бора», управляван от 38-годишна жена, която пътувала с детето си към Баня. И двамата водачи са били с поставени предпазни колани и не са пострадали. Детето е прегледано в център за спешна медицинска помощ в Карлово, но е освободено за домашно лечение с контузия на главата.  

Сигнал за пътен инцидент със самокатастрофирало лице е подаден вчера малко преди 20 часа в РУ Труд. Установено е, че 23-годишен жител на село Малък Чардак със собствения си «Мерцедес» се е забил в друга кола. Това е станало при движение с несъобразена скорост при ляв завой. Младият мъж е изгубилконтрол над автомобила и се е ударил в паркиран на тротоара «Опел Корса». Водачът е тестван за употреба на наркотици, като пробата му е отчела положителен резултат - употреба на амфетамин и бензодиазепини.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина