Дани Илиева е носител на наградата на карловския комитет “Васил Левски“

Автор: Plovdiv Now 6004
Дани Илиева е носител на наградата на карловския комитет “Васил Левски“
Дани Илиева от 12а клас на СУ „Васил Левски“ в Карлово е носител на наградата на карловския комитет "Васил Левски" за 2024 г. Освен че има отличен успех, тя е участвала многократно в училищни и регионални състезания и олимпиади, но онова, което я отличава и прави запомнящо се всяко нейно участие в празниците на училището, е топлият й нежен глас и музикална дарба.
 
Семейството на музиканти, в което израства, развива не само музикалните й заложби, но и патриотичното й чувство, провокирано от факта, че е родена и расте в града на Апостола. Многобройни са участията на Дани в музикални конкурси и такива с патриотична тематика, лауреат е на десетки награди. Дани Илиева изрази своята благодарност с любимата песен на Левски "Искам, мамо, да те видя".
 
Пред родната къща на Апостола наградата връчи председателят на комитета инж. Стоьо Карагенски в присъствието на много гости, ученици, учители, директора на училището, ръководството на община Карлово - кмета д-р Емил Кабаиванов, председателя на Общинския съвет Доньо Тодоров, зам. областния управител на област Пловдив, бригаден генерал Маргарит Михайлов, проф. Иван Гаврилов - дарител на музея, съобщиха от Национален музей "Васил Левски" в Карлово.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всички реакции:
22
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина