Баба Гена Сиркьова от Карловско стана на 105 години

Автор: Plovdiv Now 10403
Баба Гена Сиркьова от Карловско стана на 105 години

Баба Гена Сиркьова от карловското село Каравелово навърши достолепните 105 години днес. По повод рождения ден на старицата лично кметът на община Карлово отиде на крака да я поздрави. „Човек се радва на дълголетие, когато духът му е здрав, а животът – изпълнен със смисъл. Искрено ти пожелавам още много години да се радваш на обичта на своите роднини, близки и на всички, които те познават! Пожелавам да ни посрещаш за още рождени дни!”, обърна се Кабаиванов към най-възрастния жител на общината.

Да уважат столетницата, в двора на дома й дойдоха кметовете на Каравелово и Климент – Славка Червенкова и Мано Манов, самодейците и занаятчиите от местното сдружение „Любен Каравелов“, ръководството на пенсионерски клуб „Детелина“, жители и гости на селото, роднините на баба Гена, които са в страната ни.

Водосвет за здраве и благополучие отслужи отец Рафаил. Торта, вкусни домашни баници и пити, много цветя получи рожденичката от всички гости, а самодейците отправиха специален поздрав за нейния празник.

Баба Гена благодари за вниманието, пожела на всички да са живи и здрави и да доживеят до нейните години. Тя е отгледала син и дъщеря, има трима внуци, четирима правнуци и две пра-правнучета.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина