Арести в Карловско заради дрога и незаконно оръжие, стана и катастрофа

Автор: Plovdiv Now 113221
Арести в Карловско заради дрога и незаконно оръжие, стана и катастрофа

Двама мъже от Карловско са попаднали в ареста, единият заради дрога, а другият заради незаконно оръжие.

36-годишен от село Ведраре, криминално проявен, е бил задържан след получена информация в полицията, че лицето притежава и употребява наркотици. При обиск в десния чорап на мъжа униформените открили няколко топчета марихуана.

Полицията е започнала проверка и срещу 52-годишен мъж от Калофер. Във вилата си в местността „Гола могила“ той е държал незаконно огнестрелно оръжие и боеприпаси. При претърсване служителите са открили ловна пушка и патрони. Случаят е докладван на Районна прокуратура в Карлово.

Край язовир „Домлян“ пък 52-годишен мъж от едноименното село е катастрофирал с мотоциклет. Сблъскал се странично на десен завой при разминаване с лек автомобил Фаолксваген голф, управляван от 22-годишен младеж, също от Домлян.

Водачите за тествани за алкохол, пробите им са отрицателни. По-младият шофьор е без наранявания от удара, по-възрастният е откаран в ортопедичното отделение на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив със счупено ходило на единия крак и натъртвания на гърдите. Няма опасност за живота му. Образувано е дознание.

Източник: ПБ Новинар.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина