100 деца и родители се забавляваха на весел празник в карловското Горни Домлян

Автор: Plovdiv Now 14649
100 деца и родители се забавляваха на весел празник в карловското Горни Домлян

Весел детски празник с много игри и забавления по повод 1 юни – Международния ден на детето, организираха Кметство Горни Домлян и Сдружение „Млади, Активни, Креативни“ в село Куртово със съдействието на младежката и женската организации на БСП в Карлово.

За да е сладък празникът, тортата предостави Нели Василева.

На центъра в село Горни Домлян в празника се включиха около 100 деца и родители. Цветните балони, веселото настроение, игрите, детските усмивки и смях създадоха празнична атмосфера и огласиха селото. За всяко дете имаше торбичка с лакомства и сладка питка. За доброто настроение се погрижиха и танцьорите от състава при читалище “Васил Левски – 1927“ в Сушица.

Весела детска щуротека създаде аниматор Цвети. Много усмивки, добро настроение, положителни емоции и веселие споделиха децата, техните родители, близки и приятели. Накрая похапнаха сладка торта.

Всички си тръгнаха развълнувани и доволни с много впечатления, положителни емоции и усмивки. По време на празника стартираха летните занимания по интереси, които ще се провеждат през цялото лято в село Горни Домлян по проект "Със смях и игри към придобиване на знания" финансиран от две фондации и неправителствена организация, като част от програмата "Европа като общност на граждани".

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина