Шофьор-рекордьор с 3,6 промила хванаха край Калояново

Автор: Plovdiv Now 7937
Шофьор-рекордьор с 3,6 промила хванаха край Калояново

23-годишен пловдивчанин се е озовал в ареста на Първо РУ, след като е бил хванат да шофира под въздействие на наркотични вещества. Проверката е извършена на 29 април тридесет минути след полунощ. Младият мъж е бил зад волана на БМВ и при проверката се е държал неадекватно. Тестът за наркотици е реагирал положително на марихуана.

54-годишен мъж, също от Пловдив, пък шофирал е под въздействието на 3,62 промила алкохол. Той е бил задържан в ареста на полицията в Хисаря. Мъжът е управлявал лек автомобил Мерцедес и е бил спрян за проверка малко след 14 часа на 28 април, пред сградата на кметството в село Дълго поле.

Водачът, който е правоспособен и няма предишни нарушения, е отказал кръвна проба пред медицинско лице във филиала на центъра за спешна медицинска помощ в село Калояново. 

В село Радиново вчера на кръстовището на улица «5-та» и улица «6-та», служители на РУ Труд са спрели за проверка лек автомобил Мерцедес Вито, управляван от 42-годишен правоспособен водач.  Превозното средство било нерегистрирано и без табели с номера.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина