Шеф Андре Токев гост на “Първия събор на боба с наденица“ в Житница

Автор: Plovdiv Now 10400
Шеф Андре Токев гост на “Първия събор на боба с наденица“ в Житница

Село Житница и село Смилян канят всички на „Първия събор на боба с наденицата“ в село Житница.  „Заповядайте да създадем заедно от ония хубави български традиции, които ще бъдат и пребъдат. Поканете близки, познати и приятели да се видим, да си поговорим, па и да си хапнем от нашия си боб и нашата си наденица. Ние вярваме, че това всички го обичат. Затова и всички са ни добре дошли“, разказаха организаторите, които са подготвили и подходяща програма за гостите. В нея ще участват Деси Добрева и „Лудо Младо Бенд“, „100 каба гайди“ и Танцовите ансамбли на с. Житница и с. Смилян. Изненадата на събора ще приготви гост готвачът Шеф Андре Токев.

Съборът ще се проведе на  7 септември 2019 г. от 10:00 ч. до 22:00 ч. на поляните в конна база „Тракиец“, разположена на самия вход на село Житница.

Първият събор на боба с наденицата в село Житница е резултат от едно друго предходно събитие, в което двете села – Житница и Смилян се побратимиха. Какво предстои, очаквайте скоро, както и пълната програма на събора.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина