Много пияни и дрогирани шофьори закопчаха край Калояново, Карлово, Хисаря и в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 6079
Много пияни и дрогирани шофьори закопчаха край Калояново, Карлово, Хисаря и в Асеновград

Мащабна полицейска акция се е провела в Пловдивско от петък до неделя миналата седмица и в резултат са били образувани десет бързи производства срещу водачи на моторни превозни средства.

Седем от извършителите са били засечени зад воланите след употреба на алкохол, а останалите трима – под въздействие на наркотични вещества.

В Старосел хисарски полицаи са установили, че  39-годишен мъж управлява „Мазда“ с 2,8 промила. Около 2 промила апаратите са отчели при тестване на 29-годишен водач на „Шкода“ в село Ведраре и 30-годишен шофьор на „Фолксваген“ на улица „Кукуш“ в Пловдив.

На бул. „Васил Априлов“под тепетата 36-годишен е управлявал „Мерцедес“ с над 1,2 промила, а в Стамболийски 58-годишен се бил качил във „Фиат“ с близо 1,7 промила.

В Асеновград и Ръжево Конаре над 1,5 промила са били алкохолните проби на 52-годишен водач на „БМВ“ и негов 34-годишен колега с „Мицубиши“. С „Фолксваген“-и в Марково и пловдивските квартали „Столипиново“ и „Тракия“ са били задържани дрогирани мъже на 30, 31 и 27 години. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина