Осъдиха условно пияния пастир, блудствал и душил младо момиче край Калояново

Автор: Ива Модова 8036
Осъдиха условно пияния пастир, блудствал и душил младо момиче край Калояново

Пастирът, който блудства с 18-годишно момиче в село Иван Вазово, се сдоби с присъда. Той е признат за виновен след самопризнание и признаване на всички факти и обстоятелства по случая.

Припомняме, че гнусната гавра е станала посред нощ преди седмица. Жената се е прибирала, когато в гръб я нападнал непознат за нея мъж. Сграбчил я и я проснал на земята. Докато момичето се дърпало, нападателят приложил и сила. Блудствал с нея, като действията се изразявали в опипване на гърдите й.

След като се задоволил, мъжът побягнал. 18-годишната пък подала сигнал в полицията, описвайки как изглежда нападателят й. Тя посетила и лекар, тъй като имала синини и охлузвания от падането и приложената сила.

Каква обаче е била предисторията?

В нощта на нападението момичето и нейни приятели се събрали да купонясват във фургон, намиращ се до къщата на един от младежите. Там те пуснали музика и започнали веселбата, гарнирана с консумация на алкохол.

Пастир от селото видял светлината и чул музиката. Той влязъл в металното съоръжение и помолил да се присъедини. Стресирани от присъствието на мъжа, младежите му налели ракия. Започнали сладки приказки за живота, като през цялото време пастирът не отделял очи от младото момиче.

В един момент последният си тръгнал, но след по-малко от час се върнал. Той залитал и се държал арогантно. Поискал още ракия от компанията, като обяснил, че който не му се подчинявал „разбивал глави”. На момчетата им направило впечатление, че мъжът освен на алкохол, миришел много силно и на оборска тор. Те го помолили да си вземе питието и да тръгне. Пастирът, макар и недоволен от това, излязъл отвън. Притеснени, че пийналият може да им създаде неприятности, компанията решили да се прибират. Едно от момчетата тръгнало с 18-годишната, за да я изпрати. Такива мераци били заявени и от пияния, който сграбчил момичето. Говорил й колко е влюбен в нея и как искал да се усамотят.

Отскубвайки се от лапите му, девойката побягнала, но след нея тръгнал и пастирът. Настигайки я, той я блъснал на земята и опипал гърдите й. Докато задоволявал мераците си, той душел младата жена. В този момент се намесил приятелят на момичето. Той хванал ръцете на нападателя, а жертвата му отново тръгнала да бяга.Тичайки успяла да се обади на баща си и да му разкаже какво се случва.

Притесненият родител веднага тръгнал с колата. Пред кметството на селото той заварил дъщеря си, която прибрал в колата. Секунди по-късно, тичайки пристигнал и нейният  приятел. Последният бил гонен от пияния пастир.  Той опитал дори да отвори вратата на автомобила, за да се докопа до 18-годишната. Баща й обаче дал газ на колата и тръгнали към вкъщи.

След броени минути, на оградата на къщата се появил и пастирът. Той крещял и настоявал да види момичето. След като това не се случило той си тръгнал. Потърпевшата и родителите й подали сигнал в полицията. Те разказали всичко на диспечерката и описали мъжа.

На следващия ден момичето посетила лекар и се сдобила със съдебномедицинска експертиза, с която подала жалба. Веднага след описанието на нападателя си, последният бил задържан. По време на разпита, вече трезвен, пастирът признал за действията си и за желанието си за полово сношение с младото момиче.

Още същата седмица нападателят се изправил пред съда. Той признал всичко и помолил магистратите за снизхождение.

В крайна сметка председателят на състава призна за виновен пастира, като постанови наказание 2 години условно с 4 изпитателен срок. Разходите също са присъдени на похотливия пастир.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина