Млада жена от Черноземен е загиналата в адската катастрофа край Карлово

Автор: Plovdiv Now 45239
Млада жена от Черноземен е загиналата в адската катастрофа край Карлово

29-годишната Цветелина Джапкова от калояновското село Черноземен е загиналата в адската катастрофа край Карлово. Казват, че Цветелина е била много лъчезарно и усмихнато момиче.

Предполага се, че младата жена е пътувала към Калофер, където живеела с любимия си. От близки до двойката става ясно, че братът на приятеля ѝ също е загинал в катастрофа преди година. Цветелина наскоро дори сменила работата си. Преди била крупие в Пловдив, а след това се преместила в Карлово.

Ходила е в родното си село заради здравословен проблем на майка си, разказаха пред ПБ Новинар местни хора. Младото момиче е единствено дете. В Черноземен са потресени и не знаят как майката ще преживее загубата ѝ.

Според запознати дамата била рисков шофьор и по принцип карала бързо. Знае се, че участъкът, където е станало мелето, е бил заледен.

Припомняме, че катастрофата е станала малко след 8 сутринта между карловското село Васил Левски и град Калофер. Младата жена е карала лек автомобил "Мазда", навлязла е в лентата за насрещно движение, ударила се е в товарен автомобил МАН с 50-годишен водач. Взети са проби от шофьорът и е установено, че в кръвта му няма алкохол. Цветелина е издъхнала в линейката на път за болницата.

Изказваме съболезнования на семейството и близките на загиналата!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина