Кметът на Калояново: 2022-а не бе лесна, но я изпращаме с благодарност

Автор: Plovdiv Now 9728
Кметът на Калояново: 2022-а не бе лесна, но я изпращаме с благодарност

Уважаеми жители на Община Калояново,

скъпи приятели,

Най-хубавото време и най-приказните дни са дните около Новата година, когато се събираме с любимите си хора. Нова година е символ на новото начало, времето в което хората си правят равносметка за отминалите дни и си поставят цели и мечти за идващата година.

2022-ра не беше лесна за никого, но да я изпратим с благодарност, за радостите, които ни донесе и за уроците, на които ни научи.

Пожелавам на всички да бъдат щастливи, да се обичат и да се радват на малките неща, които не се купуват с пари, но са най-важни – смехът на дете, майчината прегръдка, любовта на близките и семейството. Това са най-ценните подаръци!

Нека в домовете и сърцата ни да има много взаимност и топлина!

Нека радостта да сгрява душите ни!

Нека 2023-та година ни донесе мир, здраве, мъдрост и благодат. Да бъдем състрадателни и да уважаваме различията помежду си, да бъдем толерантни и да даваме топлина и надежда на хората, които имат нужда от това.

Нека всеки да намира сили за борба в себе си, да отстоява своята истина, да печели своите битки! Да загърбим лошото и да отворим сърцата си за добрина, споделеност и красота!

Нека щастието и здравето да ни съпътстват по пътя към успеха!

Честита Нова Година 2023 година!

Виктория Михайлова

Кмет на Община Калояново

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина