Арести на пътя край Калояново! Закопчаха пиян шофьор и друсан тийнейджър без книжка

Автор: Plovdiv Now 8604
Арести на пътя край Калояново! Закопчаха пиян шофьор и друсан тийнейджър без книжка

Шофьори са се озовали в арестите заради престъпления по пътищата в Пловдивско през изминалото денонощие. Образувани са четири бързи производства.

Единият от тях е засечен на 16 юли, малко преди 22 часа, от служители на Шесто РУ в Пловдив. Те са спрели за проверка на улица «Ген. Радко Димитриев»  31-годишен пловдивчанин, управлявал мотоциклет Ямаха. Водачът е бил под въздействие на амфетамин. Той е криминално проявен и осъждан вече за същото престъпление.  

17-годишно момче от село Дуванлий, община Калояново, също е задържано на пътя. Тийнейджърът е бил зад волана на Форд Рейнджър. Той е криминално проявен и неправоспособен. Шофирал е след употреба на екстази, установено по надлежния ред. 

30-годишен мъж от село Дълго поле е хванат от хисарски полицаи да шофира автомобил без регистрационни табели. Мъжът е спрян за проверка на територията на селото, а при направена справка е установено, че колата - Сеат Кордоба, е с прекратена пергистрация от месец февруари 2019 година. Алкохолната проба е отчела 1,09 промила. 

Полицаи от районното в Карлово на свой ред при проверка са установили, че 66-годишен мъж от село Баня управлява мотопед Балкан 50 с чужда регистрационна табела. Той също е задържан в ареста.




Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина