Завърши международният младежки обмен “Направи го за себе си!“ в Хисаря

Автор: Plovdiv Now 5681
Завърши международният младежки обмен “Направи го за себе си!“ в Хисаря
Завърши международния младежки обмен по проекта "Направи го за себе си!", който се проведе в периода 15-21 април в Хисаря.
 
В проектните дейности се включиха младежи и девойки с неравностоен социален статус, които усвоиха знания и компетенции за по-добра реализация на пазара на труда.
 
Основен акцент беше поставен върху подобряването на пригодността на младите хора за включване в трудовия обществен живот и изграждането на професионални и личностни компетенции.
 
Благодарение на участието си в дейностите, младежите развиха ключови умения за кариерно ориентиране, а предприемачество и стартиране на самостоятелна стопанска дейност. Посредством проведения обучителен процес младите хора повишиха своите практическите умения за търсене и намиране на работа. Реализацията на този проект послужи като първа стъпка за подпомагане засилването на социалното сближаване и европейското гражданство чрез повишаване на пригодността за заетост.
 
Подкрепата на Европейската комисия за изготвянето на настоящата публикация не представлява одобрение на съдържанието, което отразява гледните точки само на авторите и не може да се търси отговорност от Комисията за всяка употреба, която може да бъде използвана за информацията, съдържаща се в нея.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина