Вълшебства по Коледа в Хисаря! Добри сърца ще зарадват хората в нужда

Автор: Plovdiv Now 5506
Вълшебства по Коледа в Хисаря! Добри сърца ще зарадват хората в нужда

Кампанията "Бъди човек" в Хисаря ще зарадва възрастни хора в нужда и освен подаръци, ще им донесе надежда за Коледните празници. В пункта до бистро „Фонтана“ доброволци събират хранителни продукти и пари, които ще бъдат разпределени сред най-нуждаещите се.

Приемат се консерви, пакитерани продукти като боб, ориз, леща, захар, олио, макарони, брашно и други, както и дълготрайни сладкиши. Организаторите молят всички дарения да бъдат в срок на годност.

Всеки, който желае, може да оставя и по 10 лева, а със събраните средства в последния ден преди разнасянето на продуктите ще бъде закупено месо за възрастните хора. Търсят се и дорбоволци, които да разнесат пакетите по селата.

Кампанията ще продължи до 18 декември. Пунктът до бистро „Фонтана“ е отворен за даренията на 27, 28 и29 ноемвриот 12:00 до 14:00, а в събота, неделя и понеделник от 12 до 13 часа. През останалото време продукти могат да се оставят в бистрото до 17 часа. Връзка с организаторите може да бъде направена и на страницата във фейсбук „Бъди човек-Хисаря“.

Изпочник и снимки: ПБ Новинар

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина