Трагедия! 52-годишен мъж от Пловдив е намерен мъртъв в язовир Пясъчник

Автор: Plovdiv Now 15385
Трагедия! 52-годишен мъж от Пловдив е намерен мъртъв в язовир Пясъчник

52-годишен мъж от Пловдив е намерен мъртъв в язовир Пясъчник днес, съобщава ПБ Новинар. Информацията е от доброволци, които са извадили зловещата находка.

Сигналът в полицията в Хисар е получен около 8 часа тази сутрин. Удавникът Красимир Г. се е разпивал късно снощи в един от ръкавите на язовира със семейството си и приятели. По наша информация Красимир Г. е останал последен на масата, бил е употребил солидно количество алкохол.

Какво се е случило снощи с него – дали е влязъл в язовира да се охлади, дали е убит, дали е самоубийство, ще изясняват в Съдебна медицина Пловдив. Вероятно се касае за нещастен инцидент, смята доброволецът, подал информацията.

Веднага, след като е бил подаден сигнал, че в язовир Пясъчник край село Беловица се е случило нещо, служители на полицията в Хисар, близки и приятели на изчезналия и доброволци, са се включили в издирването.

Били повикани водолази от Гражданска защита – Пловдив. Трупът е бил намерен около 14 часа. В момента се извършва оглед, ще бъде образувано досъдебно производство.

снимка: Илюстративна

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина