Програмата „Сърдечни приятелки“ подкрепя жените с рак на гърдата в Хисаря

Автор: Plovdiv Now 5092
Програмата „Сърдечни приятелки“ подкрепя жените с рак на гърдата в Хисаря

Фондацията на Нана Гладуиш "Една от 8" ще гостува в Хисаря със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата.

Поканени са жените с диагнозата, за да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на "Една от 8".

На 18 май, от 16:00 до 18:00 часа, в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“, специалистите и психолозите на фондацията, ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията на пациентски въпроси.

Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

Желаещите да участват в срещата, е необходимо да заявят присъствие на телефон: 0878 16 17 18, между 10:30ч. и 16:00 ч.

Събитието ще се проведе в залата на община Хисаря на бул. “Ген. Гурко” 14.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина