Победител на балотажа в Хисаря е Пенка Ганева от ГЕРБ

Автор: Деница Лещева 8597
Победител на балотажа в Хисаря е Пенка Ганева от ГЕРБ

Две представителки на нежния пол се бориха и на балотажа в община Хисаря. Победител е Пенка Ганева от ГЕРБ, която вече има един мандат като градоначалничка. Тя надви Ива Вълчева от БСП за България с 50.79%. Опонентката й получи 47.41% или с 200 гласа по-малко. 

Социалистите спечелиха всички села в общината още миналата неделя. Илия Тонев ще управлява Старо Железаре, в Паничери ще кметува Васка Пашкулова, а в Красново - Цвятко Истилянов. В Старосел печели Матея Грудев от Социалистическа партия "Български път".

Ето какво сподели победителката Пенка Ганева в социалните мрежи:

"Скъпи съграждани, благодаря за доверието Ви да поема ангажимента на кмет на Община Хисаря за идните 4 години. Искрено съм признателна на всички, които подкрепиха идеите в програмата ми и дадоха доверието си да работя за осъществяването им. Благодаря и на тези, които не ми дадоха своя глас, но активно следят какво се случва в града и какви са плановете за развитието му. Аз ще работя усърдно и за тях. Ще бъда много щастлива и занапред да бъдете активни с гражданска позиция, обратна връзка, идеи и лична ангажираност, а аз винаги ще съм на разположение да Ви чуя и подкрепя за добрите инициативи. Така вярвам, че ще намерим пътя за устойчивост в модерното развитие на общината. По-лесното мина. Предстоят много предизвикателства и усилена работа, за да бъдем всички удовлетворени от днешния си избор. Благодаря също и на семейството ми и на екипа, с който работихме през изминалите седмици. Благодаря и за оказана подкрепа от Инж. Найден Павлов и Димитър Кацарски. Започваме работа!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина