Министър Кирил Вътев на среща с производители и преработватели на плодове и зеленчуци в Старосел

Автор: Plovdiv Now 3021
Министър Кирил Вътев на среща с производители и преработватели на плодове и зеленчуци в Старосел

Министърът на земеделието Кирил Вътев ще се срещне с производители и преработватели на плодове и зеленчуци в Старосел на 4 април. Той ще се включи в събитие, оргнизирано от Съюза на преработвателите на плодове и зеленчуци и Асоциация "Традиционни български консерви" и ще се проведе в комплекс "Старосел". Началният час е 10.30, но за включване в дискусиите се изисква регистрация (между 9.30 и 10.30 ч.).

На срещата планираме да представим информация по следните по-важни теми - "Преглед на състоянието сектор „Производство и преработка на плодове и зеленчуци”; "Належащи промени в сектора, новини от ЕК"; "Коментари и разяснения при прилагане на различни наредби, приети в края на 22023 г. за условията и реда за употреба на продукти за растителна защита, както и реда за осъществяване на вискален контрол върху движението на стоки с висок фискален риск", уточняват организаторите.

Участие в срещата могат да заявят всички консервни фабрики, земеделски производители, научни звена лаборатории и други организации, имащи отношение към сектора. За да се гарантира добрата организация на мероприятието, ще се допускат само предварително регистриралите се.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина