Хисаря посрещна пролетта с благотворително събитие

Автор: Plovdiv Now 7315
Хисаря посрещна пролетта с благотворително събитие

„Хисаря-извор на таланти“ - градът посрещна пролетта със събитие в рамките на кампанията „Подай ръка-сбъдни мечта“ за двойки с репродуктивни проблеми.  

Участваха:

Танцов състав при ОбУ „Христо Ботев“ село Красново с ръководител Борислав Умурски.

ОУ „Климент Охридски“ град Хисаря се включи с кулинарен базар и изпълнение на талантливите певци с музикален ръкводител г-н Иван Димов и Мажоретен състав с ръководител г-жа Мария Шаралиева.

СУ „Христо Смирненски“ взе участие с модерни танци и детски танцов състав към училището с ръководител г-жа Мария Шаралиева, и талантливите певици с музикален ръководител Иван Димов: Ванеса Дечева, Радост Христова, Ева Бялина, Мария Нейчева.

Димитър Ковачев, взе участие с рецитирането на две стихотворения.

ОУ „Васил Левски“ участваха  с благотворителен пролетен базар.

Самодеен състав към народно читалище „Антон Билкин“ 1927г. квартал „Веригово“ .

Група“Сръчни баби“ при Народно Читалище „Н.Й.Вапцаров-1927г.“ град Хисаря, кв. „Момина Боня“ участваха с демонстрация на занаяти.

Участваха и много младежи от града.

Ние, децата на Хисаря вярваме, че когато всички се обединим в една обща кауза можем да правим чудеса! Благодарим, че днес всички вие бяхте тук и заедно подаваме ръка, за да сбъднем мечтата на двама влюбени, за които единствената възможност да имат детенце е „Инвитро процедурата“! „

С тези думи децата от Общински младежки клуб „Иноватор“ закриха мероприятието, което се случи и с подкрепата на кмета, общински съветници, граждани.

Кампанията ще продължи и през следващите месеци докато се събере необходимата сума. Събраните средства от старта на кампанията са: 5566.88лв.

Дарения се приемат и на банкова сметка: Община Хисаря,

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА АД

IBAN:BG16 CECB 9790 33C8 1052 00

BIG: CECBBGSF

Основание за плащане: Дарение за кампания „Подай ръка-сбъдни мечта“

Източник: Община Хисаря

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина