Дрогирана шофьорка спипаха в Хисаря, наркотици откриха и в дома й

Автор: Plovdiv Now 11514
Дрогирана шофьорка спипаха в Хисаря, наркотици откриха и в дома й

Около 14 ч. в сряда, на бул. „Христо Ботев” в Хисаря екип на районното управление спрял за проверка по линия на пътния контрол лек автомобил „Форд”. Колата управлявала 37-годишна жена, в чието поведение униформените се усъмнили.

Подозрението, че шофьорката е под въздействие на наркотици се потвърдило от пробата й с драг чек, реагирала положително на амфетамин и марихуана.

При оглед в автомобила полицаите открили електронна везна и две бучки бяло прахообразно вещество, установено с експертна справка като амфетамин. Известно количество от същия наркотик, друга електронна везна и около 3,2 килограма марихуана пък били иззети при последвалото претърсване в условията на неотложност в дома на жената.

С полицейска заповед тя е задържана за едно денонощие и по случая – образувано бързо производство. След доклад на материалите в Районна прокуратура – Пловдив извършителката е привлечена като обвиняема и приведена в ареста за срок до 72 часа. Работата по документиране на случая продължава разследващ полицай от РУ-Хисаря.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина