Да помогнем! 21-годишната Димислава от Хисаря се бори с коварна болест

Автор: Plovdiv Now 21622
Да помогнем! 21-годишната Димислава от Хисаря се бори с коварна болест

МАЛКОТО ОТ ТЕБ Е БЕЗЦЕННО ЗА МЕН! Казвам се Димислава и съм на 21 г. Всичко започна от лека болка в бедрото, която постепенно стана непоносима и се наложи да потърся причината. Поставена ми бе страшна диагноза- „Сарком на Юинг“ (злокачествен рак на костта). Знаейки, че е много агресивен тумор веднага започнах първия етап от лечението с химиотерапия в България. Оказа се, че вторият етап е още по-важен- операцията. Тъй като това заболяване е изключително рядко и специалисти в тази област няма много, потърсих помощ в чужбина. В Турция ми предложиха надеждно лечение, като запазят костта ми, но сумата за операцията е непосилна за мен и семейството ми...затова моля за вашата подкрепа и помощ, за да се справя в тази тежка за мен битка. Имах и все още имам цели и мечти в живота си, и нямам намерение да се предам лесно пред коварната болест!!!

Моля от сърце за вашата подкрепа, за да я победим заедно! Искам да живея, вярвам, че имам още много какво да дам на света! Благодаря и прегръщам всеки от вас, бъдете здрави!

Това са думи на 21-годишната Димислава Николова от Хисаря. Тя е студентка в ПУ „Паисий Хилендарски“, специалност „Българска филология“. Живее с проблемите и мечтите на всяко младо момиче, докато не чува страшната диагноза - Сарком на Юинг. До момента, е провела химиотерапия в България, както и консултации с лекари в страната, в Германия и в Турция. Предстои й провеждане на лечение в Турция, включващо няколко курса химиотерапия, лъчетерапия и сложна оперативна интервенция. Стойността му възлиза на 135 000 евро, с които Дими и семейството й не разполагат. Първата й химиотерапия в Турция е насрочена за 11.06.2023 г. в клиника „Acibadem“.

Ако имате възможност, моля, помогнете на Дими да се пребори и да има пълноценен живот! Банкова сметка, чрез която бихте могли да го сторите:

ЦКБ АД – клон Карлово

IBAN BG51 CECB 9790 10C2 6135 03

BIC CECBBGSF

Титуляр ДАНИЕЛА ГАНЧЕВА НИКОЛОВА /Майка на Дими/

 

Подобни новини

Ruth

Наистина искам да използвам тази възможност, за да оценя г-н Робинсън, че най-после ми помогна със сума на заем от 180 000 евро, след като бях измамен от различни компании в миналото, за всеки, който също се нуждае от спешен заем, се свържете с тях чрез личния имейл днес: [email protected]

21:40, 25.06.2023
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина