35 години Театър без диплома в Хисаря, празнуват с премиера днес

Автор: Plovdiv Now 8948
35 години Театър без диплома в Хисаря, празнуват с премиера днес

35 години сцената на читалище "Иван Вазов - 1904" кънти от аплодисменти, с които публиката награждава  „Театър без диплома”.

Създаден е върху основите на дългогодишната трупа от 1957 година. Репертоарът е предимно от българска класика и се реализира изключително успешно в ръцете на актьора маестро Стефан Попов, който ръководи театъра вече дълги години.

"Жоро, Таня, Руми, Спиро, Яна, Ваня, Нели, Краси, Иван, Монка, Раче, останете все така „един за всички и всички за един”! Благодарим Ви за хубавата „музика от Шатровец”, за нежната „Боряна”, за това, че постоянно ни напомняхте, че „идиотите са безчет”... И нека като „на сватба” да вдигнем наздравица за годишнината и новата премиера /без препятствия/!", отправя емоционално пожелание публиката към трупата по повод 35-годишния юбилей.

Припомняме, че читалище "Иван Вазов - 1904 г." в Хисаря тази година има също юбилей - 115 години.

Двата важни рождени дни ще бъдат отбелязани с премиера на пиесата "Женитба с препятствия" с автор Пелин Пелинов. Спектакълът е е днес от 19,30 часа на сцената на читалището.

Участват актьорите Стоянка Ангелова, Георги Топузлийски, Яна Попова, Иван Начев, Нели Абу Мурад, Симеон Марковски, Румана Цъцарова, Спиро Пановски. Реализацията на спектакъла е на Стефан Попов, а музикалното оформление е на Ангел Маринов.

Билети се продават на касата на читалището, телефон 0879 163 140.

Източник: Театър без диплома - Хисаря

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина