Уникален Фестивал на ароматите и вкусната храна ще има в Брезово

Автор: Plovdiv Now 71459
Уникален Фестивал на ароматите и вкусната храна ще има в Брезово
Първият по рода си „Фестивал на ароматите и вкусната храна“ ще се проведе в град Брезово на 7 юни 2024 г. Събитието ще започне с бизнес форум, в който участие ще вземат земеделски производители на био зеленчуци и плодове, маслодайни култури, мляко и млечни продукти, месо и месни деликатеси, винопроизводители, пчелари и производители на мед и пчелни продукти.
 
На събитието ще бъде представена марката „Био Брезово“ като синоним на най-висок стандарт и гарант за качество в областта на био земеделието.
 
След форума ще бъде дадено начало на фестивалната част, която ще открият самодейните танцови изпълнители от НЧ „Отец Паисий“ – град Брезово, гости от читалище „Иван Вазов – 1904 г.“ – гр. Хисаря и победителката в детския формат на "Като две капки вода" Валентина Ванева.
 
Програмата ще продължи с участието на елегантния струнен квартет „Интро“, голямата българска певица Бинка Добрева, латино-регетон дуетът Торино и Пашата, певицата Десислава и оркестър „Славяни“, а водещ на събитието ще бъде познатият на публиката Александър Александров-Алекс.
 
В 10:00 часа на същия ден ще бъде отворен първият БИО базар в град Брезово, в който вкусни и ароматни изкушения ще предложат производители и търговци на БИО продукти от цялата страна.
„Фестивал на ароматите и вкусната храна“ ще обедини в едно мащабно събитие празниците на розата и лавандулата и се финансира от спонсори.
 
Търговци, които имат желание да участват в базара, могат да се свържат с организаторите на тел. за връзка +359 87 6206220 Ваня или +359 89 4624741 Мирена.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина