С богата програма, много участници и публика завършиха празниците на брезовската чаршия

Автор: Plovdiv Now 11134
С богата програма, много участници и публика завършиха празниците на брезовската чаршия
С богата програма, стотици участници и публика завършиха празниците на брезовската чаршия в събота. Преди обяд стартираха турнирите по бридж и силов трибой. В турнира по бридж се включиха рекорден брой участници - 22 двойки, а в силовия трибой над 10 участници в различни категории.
 
През целия съботен ден жителите и гостите на града имаха възможността да разгледат изложбата “Корените” на Съби Гавраилов и Стефан Добревски, която бе открита предишния ден във фоайето на читалището в Брезово. Отвън гостуваха две изложби на талантливи деца от общините Брезово, Раковски и Марица, едната от които по проект “Гранитиада”.
 
Традиционният концерт по случай празника на брезовци бе открит с изпълнения на талантливите деца от група “Сладурани”.
 
“За нас бе наистина чест да направим тази изложба, радваме се, че имахме възможността да дойдем и да покажем своите картини”, коментираха Стефан и Съби от сцената, на която бяха поканени от заместник-кмета Иван Тачев.
 
Празникът продължи с богата програма от десет музикални и танцови изпълнения на гостите от побратименото с Брезово, молдовско село Колибабовка.
 
Вечерта продължи с голямо хоро под звуците на оркестър “Орфей”, които се погрижиха за доброто настроение на жители и гости, съобщават от Община Брезово.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина