Община Брезово кани на публично обсъждане на бюджет 2022

Автор: Plovdiv Now 6327
Община Брезово кани на публично обсъждане на бюджет 2022

Публично обсъждане на проекта на бюджета за 2022 година на община Брезово е планирано за 30.03.2022 г. в 14,00 часа в салона на Народно читалище „Отец Паисий“.

Поканени са жителите, бизнеса, неправителствени организации, второстепенни разпоредители с бюджет, читалищни настоятелства, представители на спорта и всички заинтересовани лица

Ето какво гласи поканата на Общината:

Уважаеми съграждани,

Предстои приемане на бюджета на община Брезово за 2022 г. Разработването и приемането на основния финансов план е част от важните решения за развитието на общината. Публичното обсъждане предоставя възможност на жителите да получат детайлна информация за разработването на бюджета и да участват в разискванията по конкретните му параметри.

Мнението на всички Вас граждани, общински съветници, кметове на кметства, кметски наместници, ръководители, граждански сдружения, юридически лица, които осъществявате дейност или ползвате услуги на територията на общината, както и Вашите въпроси и препоръки са от изключителна важност и се надявам да се съпричастни.

Вашите мнения, препоръки и предложения по проекта на бюджета за 2022 г. могат да се изпращат на електронната поща на общината на адрес: obа@brezovo.bg, както и в деловодството на община Брезово, най-късно до 16.00 часа на 29.03.2022г. За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общински бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.

Материалите са на разположение на хартиен носител и в деловодството на общината. Във връзка с въведени временни противоепидемични мерки на територията на Република България, публичното обсъждане ще се проведе при спазване на задължително отстояние физическа дистанция от 1,5 м, носене на предпазни маски за лице, проветряване и дезинфекция.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина