Мобилни полицейски екипи ще посещават села в Пловдивско и през юли

Автор: Plovdiv Now 11419
Мобилни полицейски екипи ще посещават села в Пловдивско и през юли

Мобилни екипи, в състава на които влизат инспектори от охранителна, криминална и икономическа полиция, ще проведат планирани срещи с кметовете и жителите на малките и отдалечени населени места в пловдивска област, в които няма постоянно полицейско присъствие. Организацията с изнесените приемни има за цел да повиши ефективността от противодействието на конвенционалната престъпност и опазването на обществения ред и същевременно да осигури възможност на хората да сигнализират за всякакъв вид нарушения, налагащи действия от страна на полицията или други компетентни институции.

Посещенията са организирани по предварително утвърден от директора на ОДМВР – Пловдив месечен график, както следва:

На 06.07.2022 г. – на територията на 01 РУ – с. Храбрино, с. Първенец и с. Марково от общ. Родопи;- на територията на РУ Стамболийски – с. Устина, с. Скобелево и с. Чурен от общ. Родопи.

На 13.07.2022 г. – на територията на РУ – Асеновград – с. Добростан, с. Мостово и с. Врата от общ. Асеновград;- на територията на РУ – Първомай – с. Крушево, с. Добри дол и с. Градина от общ. Първомай.

На 20.07.2022 г – на територията на РУ – Карлово – с. Бегунци, с. Климент и с. Столетово от общ. Карлово;- на територията на РУ – Хисар – с. Ново Железаре от общ. Хисар и с. Главатар от общ. Калояново.

На 27.07.2022 г. – на територията на РУ – Раковски – с. Сърнегор и с. Бабек от общ. Брезово и с. Чалъкови от общ. Раковски;- на територията на РУ – Труд – с. Малък чардак, с. Голям чардак и с. Неделево от общ. Съединение.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина