Кметът на Брезово с благодарност към всички участници в изборите

Автор: Plovdiv Now 14383
Кметът на Брезово с благодарност към всички участници в изборите
Кметът на община Брезово - г-н Христо Енков, написа обръщение към жителите, за да изрази благодарност към всички участници към изборите - гласоподаватели, избирателни комисии, екипа по организационно-техническа подготовка, на полицията.
 
Ето какво написа градоначалникът:
 
Уважаеми жители на община Брезово,
 
Парламентарните избори на 04.04.2021 год. сложиха край на един тежък за демокрацията период. Вчера всички ние дадохме своя глас за партия или коалиция, която мислим, че ще ни управлява най-добре. Сега избраните имат думата да съставят правителство, което да изпълни волята на българина.
 
Искам да благодаря на всички жители на Община Брезово, които въпреки лошото време и пандемията проявиха ангажираност и дадоха своя глас, да благодаря и на тези, които по една или друга причина не стигнаха до урните за проведени едни спокойни и безпроблемни избори.
 
Позволете ми да изкажа голямата ми благодарност и на екипа по организационно-техническа подготовка: Донка Колева, Стойна Малешкова, Пенка Парпулова, Иван Баръмски, Филип Георгиев, Теодора Чучулигова, Иванка Илиева, Христо Даскалов зам. кметовете Петър Петров и Иван Тачев, на групата на Стоян Чорбаджииски, на кметовете и кметските наместници и на всички ангажирани по един или друг начин в подготовката на изборите.
 
Нямам думи да изкажа благодарността си и на най-важното звено в провеждането на избори, а именно избирателните комисии, на техните членове, на всички застъпници, на шофьорите и на всички останали взели участие в секциите по населени места.
 
Взаимната ни работа с Полицията беше на най-високо ниво. Благодаря г-н Иванов, г-н Гюлов, благодаря на всички служители, които охраняваха и помагаха за провеждането на тези избори в една толкова сложна обстановка.
 
Дано очакванията се сбъднат !
Христо Енков
Кмет община Брезово

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина