Хванаха двама с наркотици в Брезовско, претърсиха и жилищата им

Автор: Plovdiv Now 5354
Хванаха двама с наркотици в Брезовско, претърсиха и жилищата им

Фолксваген е бил спрян за проверка в село Борец при специализирана операция на полицията. В колата са пътували двама мъже – на възраст 25 и 26 години. При претърсване в купето служителите на реда са открили наркотични вещества. Последвало е и претърсване в двете жилища на пътуващите в автомобила, намиращи се в два от кварталите на Пловдив.

На двата адреса, които мъжете са обитавали - в блок 142 в ЖК «Тракия» и в квартал «Остромила», са били открити и иззети синтетични канабиноиди с тегло 103,26 грама и електронна везна със следи от наркотик по нея. Иззети са и мобилни апарати. Извършителите са задържани в полицейския арест първоначално за срок до 24 часа, а в последствие мярката им е била удължена на  72 часа с прокурорско постановление на Окръжна прокуратура. 

Служители на Четвърто РУ в Пловдив пък са задържали за притежание на наркотици и 34-годишен пловдивчанин. При личен обиск от мъжа е бил иззет амфетамин с тегло 1,33 грама. Нарушителят има и предишни криминални прояви. Задържан в ареста за 24 часа.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина