Дълбоки дупки на пътя за село Чоба! Обещават изкърпване в следващите месеци

Автор: Plovdiv Now 15052
Дълбоки дупки на пътя за село Чоба! Обещават изкърпване в следващите месеци

Във все по-лошо състояние е третокласния път ІІІ-666 в регулацията на село Чоба. Има дълбоки дупки в асфалта, което застрашава безопасността на преминаващите водачи и автомобили.

От страна на Община Брезово е изпратено официално писмо до директора на Областно пътно управление - Пловдив, с което се съобщава за проблема. Към кореспонденцията е приложен и снимков материал.

Отговорът на пътната институция в Пловдив е, че са запознати със състоянието на въпросния участък в регулацията на село Чоба, както и със състоянието на всички други републикански пътища на територията на община Брезово.

Предвиждало се в заявките за следващите месеци да бъде включено изкърпване на участъка край село Чоба. При осигуряване на финансов ресурс и след одобрение от страна на Агенция "Пътна инфраструктура", ще бъдат посочени по кои други участъци от Републиканската пътна мрежа на територията на община Брезово ще бъдат отстранени проблеми, както и в какви срокове ще стане това, се казва още в отговора на Областно пътно управление - Пловдив.

Източник: Община Брезово.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина