Украинец загина в преобърнат автомобил край Асеновград

Автор: Plovdiv Now 12768
Украинец загина в преобърнат автомобил край Асеновград

Украинец бе открит мъртъв зад волана след пътен инцидент край Пловдив. Към 20 ч. в петък в РУ-Асеновград е съобщено за преобърнат лек автомобил в нива на главен път Пловдив – Хасково. Пристигналите екипи на полицията и спешна медицинска помощ констатирали смъртта на мъжа зад волана – 60-годишен украински гражданин. На местопроизшествието е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство, предприето е разследване на всички факти и обстоятелства около катастрофата.

В неделя, двама шофьори са пострадали при челен сблъсък между селата Рогош и Маноле. Информация за произшествието е подадена около 18.40 ч. в РУ-Труд. Според първоначалните данни лек автомобил „Нисан“, управляван от 70-годишен мъж, навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил лек автомобил „Тойота“ със 73-годишен водач.

Под лекарско наблюдение е оставен по-младият от участниците, а другият е освободен за домашно лечение. И на двамата тестовете с дрегер и драг чек са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина