Ученически конкурс в памет на Левски обявиха в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 4769
Ученически конкурс в памет на Левски обявиха в Асеновград

Ученически конкурс за рисунка, есе или стихотворение е обавен в Асеновград. Поводът е 150 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. 

В литературния конкурс на тема: „Над тефтерчето на Левски: НАРОДЕ???? (стр. 115)” могат да участват ученици от 11 г. до 18 г., разделени в две възрастови групи:

Първа – V - VІІ клас (11 г. - 14 г.);

Втора – VІІІ - ХІІ клас (15 г. - 18 г.).

Рисунки на тема: „Апостолът през моите очи" ще бъдат оценявани в следните възрастови групи:

Първа – І - ІV клас;

Втора – V - VІІ клас;

Трета – VІІІ - ХІІ клас.

Всеки участник има право да представи едно произведение - есе, рисункаи или стихотворение, специално създадено за конкурса.

Конкурсът е явен. Есетата могат да бъдат изпратени по пощата или на e-mail.

Литературните произведения трябва да бъдат в размер до 2 стандартни страници (Times New Roman 12, разредка 1,5). Същите следва да са подписани с трите имена на автора и следната информация за него: рождена дата, училище, точен адрес, телефон за връзка. Произведенията, които ще се изпращат по пощата, трябва да бъдат в 3 еднакви екземпляра.

Адрес: гр. Асеновград, п.к. 4230, обл. Пловдив, НЧ „Родолюбие – 1873”, пл. „Акад. Николай Хайтов” №4, За конкурса. ИЛИ гр. Асеновград, п.к. 4230, обл. Пловдивска, ЦПЛР „Васил Левски”, ул. „Захари Стоянов” №1, За конкурса. Вариант е творбите да бъдат изпратени и по е-mail: [email protected] ИЛИ [email protected] , като прикачен файл с обозначение „За конкурса”. Срокът за участие е до 13.02.23 г.

Рисунките трябва да се изпращат по пощата на горепосочения адрес. От всяка категория и възрастова група ще бъдат отличени първенците, като ще бъдат връчени награди за I, II и III място. Победителите ще бъдат уведомени предварително. За повече информация: тел.: 0878 908 710; 0899 52 99 00; 088 54 111 70.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина