Тровят животни в Асеновград! Млад мъж предлага парична награда за информация за извършителя

Автор: TrafficNews 12673
Тровят животни в Асеновград! Млад мъж предлага парична награда за информация за извършителя

Отрова за животни се разпръсква в асеновградския квартал „Запад”. За случая алармира Димитър Арнаудов, който издирва и извършителя. Няколко животни вече са станали потърпевши от злонамерените действия, до момента има информация за две починали котки и куче, което  се лекува във ветеринарна клиника.

„Моля хората, които разполагат с видеонаблюдение пред дома си или бизнеса, да отделят време и да си прегледат записите, за да не е напразно похабено времето ви, ако откриете извършителя, предлагам 200 лева награда. Гарантирам анонимност”, пише Арнаудов в социалните мрежи.

Той призовава и други хора да се включат в паричната награда, за да може да се мотивира намирането на извършителя. В случая е важно и да бъдат посочени конкретните локации, където е намерена отрова, за да може да се провери видеонаблюдението там.

Според друга асеновградчанка вече е подаден и сигнал до полицията, като тя се възмущава, че не е направена аутопсия на животните, за да се установи какъв вид е отровата.

В случай, че разполагате със запис или информация за извършителя, може да я изпратите на имейла на Димитър Арнаудов:  [email protected]

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина