„Трима мъже и една Маргарита” пристигат в Асеновград за Майските празници

Автор: Plovdiv Now 3572
„Трима мъже и една Маргарита” пристигат в Асеновград за Майските празници

На 27 май 2021  от 19:00 ч. в НЧ „Родолюбие”  ще се играе „Трима мъже и една Маргарита” от Лиза Шопова. Театралният спектакъл на Сатиричен театър „Алеко Константинов” – София е с участието на Христо Мутафчиев, Петър Калчев, Асен Мутафчиев и Маргарита Хлебарова.

Постановката е дело на Лиза Шопова, сценография и костюми – Антония Попова, музика – Мартин Каров.

Местата са силно ограничени, при спазване на противоепидемичните мерки и 50% капацитет на залата.

Пиесата „Трима мъже и една Маргарита“ беше отличена през януари 2019 г. с наградата „Алеко Константинов“ на третото издание на конкурса за сатирична комедия на Сатиричния театър.

„В живота често тръгваш за някъде, но се оказваш на друго място. Това се случва през една нощ с трима мъже, които попадат в обща болнична стая. В рамките на осем часа те са изправени пред абсурдни дилеми и ситуации. От решението, което всеки един от тях ще се наложи да вземе, зависи тяхното бъдеще. А медицинската сестра, която трябва да се грижи за тях, е под голям стрес тъй като й предстои изключителното събитие да се омъжи на следващата сутрин. Болничната стая се превръща в бойно поле, на което всички средства са позволени, а залогът е любовта.“, разказа Лиза Шопова за спектакъла.

Гостуването се осъществява със съдействието на Община Асеновград по повод Майски празници на културата 2021г.

БИЛЕТИ на КАСА: НЧ"Родолюбие", ет. 2

0331 / 6 25 86, 0878 908 710, 0898 293 951

Работно време: 8:00 - 18:00 часа

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина