Тазгодишните “Асеновградски баири“ - 450 участници, адреналин и много емоции

Автор: Plovdiv Now 3572
Тазгодишните “Асеновградски баири“ - 450 участници, адреналин и много емоции

Двудневно спортно състезание отправя предизвикателство към всички любители на планинските приключения. Асеновградчани и гостите на града ще имат възможността да се включат в поредното издание на спортното състезание „Асеновградски баири“. Събитието ще се проведе на 11-ти и 12-ти май (събота и неделя). Тази година състезанието събира над 450 участници, от които повече от 150 са деца. Събитието се реализира с подкрепа на община Асеновград.

„Асеновградски баири“ отново ще предложи 2 състезателни дисциплини с различен старт. А именно: планинско бягане и планинско колоездене. В първата дисциплина се предоставя възможност за избор на дължината на трасето – 13 км.; 25 км.; 50+ км.; 80 км. Подробна информация за бягането може да прочетете – ТУК: https://asenovgradskibairi.eu/2024/01/03/informaciq-biagane-2024/ . Колоезденето пък предлага маршрути от 7 км.; 16 км.; 45 км.; Е-байк 30+ км.; 60 км. маратон. Подробна информация за тази дисциплина ще откриете – ТУК: https://asenovgradskibairi.eu/2024/01/03/traseta-koloezdene-2024/ . Предвидени са състезателни игри и за децата.

Програмата на „Асеновградски баири“ ще бъде богата и разнообразна – с изненади и забавления за малки и големи. Старт/Финал за всички дисциплини ще бъде разположен пред сградата на Туристически информационен център (ТИЦ) – Асеновград. Пълната програма за двата дни на състезания и забавления ще откриете – ТУК: https://asenovgradskibairi.eu/programa/ .

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина