Семейство от Асеновградско има нужда от помощта ни

Автор: Plovdiv Now 8911
Семейство от Асеновградско има нужда от помощта ни

Разбити прозорци, счупени врати, мухъл по стените, лющещ се таван и мръсотия - в изключителна бедност и мизерия живее семейство от пловдивското село Конуш. Това научаваме от публикация на Стефка Атанасова в социалната мрежа Facebook, пише GlasNews.

"Надявам се с този пост да помогнем на едно семейство в тежко положение!", написа Стефка Атанасова.

Жената отбелязва, че семейството се състои от трима души, като майката е с тежък инсулт и е на легло. По думите на Стефка жената не може да говори и е на памперси.

Бащата също е с прекаран инсулт, а едното му око е засегнато. Детето пък е родено с проблем - "не може да говори", твърди Стефка.

Семейството се издържа единствено със социални помощи.

"И тримата не са добре със здравето. Те живеят с парите на майката и детето - социални помощи, с които трябва да купят лекарства, сметки и храна, при което едвам изкарват месеца! По снимките ще видите условията, в които живеят! Те просто се молят, който с каквото може да помогне. Вярват,че има такива хора с големи сърца. Който иска дасе свърже с тях - оставям тяхните данни за връзка. Вярваме, че има добри хора", завършва публикацията си Стефка Атанасова.

Титуляр: Трифон Николов Димитров
BG16ESPY40040081562112
Телефон за връзка: 0893977266

В коментарите под публикацията посъветваха Стефка да се свърже с фондации, които организират инициативи за помощ на социално слаби хора.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина