Продават на търг оборудването на Обредния дом в Асеновград, ценна картина също се оказва сред вещите

Автор: Plovdiv Now 5692
Продават на търг оборудването на Обредния дом в Асеновград, ценна картина също се оказва сред вещите

На публичен търг с явно наддаване са продадени част от движимите активи на Обредния дом в Асеновград, който е в процес на ликвидация. Оказало се обаче, че в списъка с дълготрайните материални активи, обявени за продажба, е и картина на известния асеновградски художник Коста Форев. Взето е решение творбата да не се продава, а да остане собственост на общината, съобщава tvsatcom.bg.

Трима кандидати са се явили на разпродажбата на имуществото на фалиралия Обреден дом, която се проведе  в сградата на Община Асеновград преди дни. Закупени са били част от вещите, публикувани в списък, изготвен от ликвидатора – усилвателна система, табуретки, резбовано бюро, секция и др.

За следващата дата – 18-ти февруари, вече има 4-ма заявили участие, но до края на седмицата е възможно бройката да се увеличи.

Припомняме, че още в средата на януари беше обявено за продажба имуществото на дружеството - метална барака, лекотоварен автомобил, шевна машина, фотоапарат, ламинатор, принтер, музикална техника, холова гарнитура, пиано и други вещи.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина